menu

Menukaarten

Verhaal

Arrangementen

Contact

Reserveren

Vacatures

kinderfeestjes vier je met pannenkoeken

Kinderfeestjes

Door de grote speelgelegenheid zijn wij de ideale plek om je kinderfeestje te komen vieren. De kinderen vermaken zich uitstekend zowel binnen als buiten. Wij hebben verschillende soorten mogelijkheden die hieronder uitgelegd staan.

Schminken en Verkleden

Daarnaast zijn onze kinderfeesten ook uit te breiden met verkleedkleren en schminkspullen. Wij faciliteren de spullen zodat de kinderen zichzelf kunnen omkleden tot bijvoorbeeld een piraat of prinses. We verwachten van de ouders dat zij de kinderen schminken. We vragen hiervoor een meerprijs van €1,- per kind.  

Adventure minigolf

Naast de speurtochten zijn onze kinderfeestjes uit te breiden met minigolf. Deze 18 holes Adventure Golfbaan ligt op het Streekpark Klein Oisterwijk en past uitstekend in de natuurlijke omgeving. Het parcours biedt uitdagende hindernissen tussen boomstronken, rotsen en water. Schitterend aangelegd met planten en bomen. Adventure Minigolf is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Streekpark Klein Oisterwijk ligt op ongeveer 500 meter van ons vandaan. Je kunt er lopend naartoe of met de auto. De prijzen voor het minigolf zijn €6,50 per kind.

Prijzen
Feest € 13,75
Groot feest € 16,50
Super feest € 17,50

Kinder High Pancake

Op zoek naar een gezellige activiteit waarbij de kinderen lekker kunnen kletsen met elkaar terwijl ze smullen van een heleboel lekkers? Denk dan eens aan onze kids high pancake. De kinderen genieten van onbeperkt thee of ranja en krijgen een etagère met mini-pannenkoekjes, broodjes, cakejes, snoepjes etc. Als er nog ruimte over is, sluiten ze af met een kinderijsje. En er is voor iedereen een kleine verrassing.

Prijs € 14,50